SENZ Advocaten
Neem vandaag contact met ons op!

Ons team

Mw. mr. M.A.V. Hoogerduyn

Mw. mr. M.A.V. Hoogerduyn

Positie Advocaat

Over Personen- en familierecht, strafrecht algemeen en bewindvoering en curatele. Mevrouw Hoogerduyn is beëdigd als advocaat in 1988. Zij is tevens werkzaam als secretaris van het Scheidsgerecht voor de Boomkwekerij. In het rechtsgebiedenregister is zij geregistreerd voor het personen- en familierecht en het strafrecht.

Mw. mr. J.C.G.J. van der Linden

Mw. mr. J.C.G.J. van der Linden

Positie Advocaat

Over Personen- en familierecht, strafrecht, bestuursrecht en incassozaken. Mevrouw van der Linden is in 2011 beëdigd. In haar praktijk richt zij zich met name op het strafrecht en het personen- en familierecht, alsmede het bestuursrecht. Zij is ook werkzaam als mediator en is aangesloten bij de Nederlandse Mediatorvereniging. In het rechtsgebiedenregister is zij als volgt geregistreerd: Algemene praktijk Strafrecht Personen- en Familierecht Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Mediation Ouderschap en erkenning Strafrecht Financieel economisch strafrecht TBS. Als mediator staat zij u bij in een echtscheiding en conflicten rondom het ouderschapsplan of de verdeling van zorgtaken. Ook kan zij u helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan of vaststellingsovereenkomst na het uiteengaan.

Dhr. mr M.J.A. Bakker

Dhr. mr M.J.A. Bakker

Advocaat

Over Dhr mr M.J.A. Bakker specialiseert zich in het asiel- en vreemdelingenrecht, alsmede het bestuursrecht. Al tien jaar is mr Bakker een betrouwbare en gespecialiseerde advocaat. Hij richt zich op het verbeteren van de situaties van zijn cliënten, en doet dit met alle kennis en kunde die hij bezit. M.J.A. Bakker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk (strafrecht en bestuursrecht) Strafrecht

Mw. mr. N. Gierdharie

Mw. mr. N. Gierdharie

Positie Advocaat

Over Mevrouw Gierdharie is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, onderwijsrecht, huurrecht, vastgoedrecht, incassozaken, contractuele zaken (verbintenissenrecht) en overige rechtsgebieden die onder de algemene civiele rechtspraktijk vallen. Tevens is zij werkzaam in het personen- en familierecht en strafrecht.

Mw. mr J.D. van Rey

Mw. mr J.D. van Rey

Advocaat

Over Mw mr. Van Rey specialiseert zich in het verbintenissen- en ondernemersrecht. Tevens behandeld zij zaken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en personen- en familierecht. U kunt bij haar terecht voor een het opstellen van overeenkomsten alsook voor het voeren van een procedure. Zij heeft ruime ervaring opgedaan bij een groot kantoor, alvorens zich bij Senz Advocaten aan te sluiten. Haar stijl wordt gekenmerkt door een heldere, nuchtere aanpak waarbij het belang van de cliënt voorop staat.

Mw. mr M.S. Nizamoeddin

Mw. mr M.S. Nizamoeddin

Positie Advocaat

Over Mw. Nizamoeddin is werkzaam op het gebied van het vreemdelingen- en asielrecht. Ook behandelt zij bestuursrechtzaken. Door haar jarenlange ervaring in diverse functies bij de overheid, weet zij exact te benoemen bij welke inzet van middelen cliënten het meest gebaat zijn.