SENZ Advocaten
Neem vandaag contact met ons op!

Wij zoeken een nieuwe kantoorgenoot

 

Per 1 maart 2023,  zijn wij op zoek naar een nieuwe kantoorgenoot die zich op basis van kostendeling bij ons wil aansluiten. Ons kantoor is gevestigd op de Regulusweg 11 te Den Haag. Aan de rand van de Binckhorst, een gebied vol in ontwikkeling, zijn wij sinds 2017 gevestigd.

Ons team bestaat vanaf 1 maart 2023 uit vijf advocaten. Onze rechtsgebieden zijn: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht en algemeen civiel recht. We zijn op zoek naar een advocaat die vooral op persoonlijk vlak kan bijdragen aan een goede kantoorsfeer. Wij bieden een zeer scherpe maatschapsbijdrage, waardoor het ondernemen aangenaam blijft. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor het rechtsgebied, al zou bijvoorbeeld het civiel- of letselschaderecht zonder meer een welkome aanvulling zijn.

Ons kantoor kenmerkt zich door een hoge sociale betrokkenheid naar elkaar en de wens voor een goede werk- en privébalans. Oog hebben voor elkaar en elkaars praktijken is wat ons verbindt.
Graag vertellen wij je alles over ons kantoor en onze werkwijze tijdens een kop koffie/thee. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Jacomine van der Linden (vanderlinden@senzadvocaten.nl